Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Träningsdagbok

Fitnessförlagets träningsdagbok

Fitnessförlagets träningsdagbok

FÖRBÄTTRA DINA TRÄNINGSRESULTAT MED EN TRÄNINGSDAGBOK

Träningsdagbok är något jag använt sedan 2006 och även rekommenderar andra att använda.

Anledningen till att jag använder träningsdagbok är bland annat att:

  • Jag kan hela tiden följa mina resultat.
  • Med vetskap om mina tidigare resultaten kan jag tvinga mig själv att öka antalet repetitioner, set samt vikt, så att jag hela tiden förbättras.
  • Om jag varit borta från träningen en längre tid, eller inte gjort en viss övning på länge, kan jag kolla i träningsdagboken för att se ungefär vilka vikter och antal repetitioner jag bör börja med.
  • Varje gång jag känner att jag kanske bör öka eller sänka vikten antecknar jag detta så att jag kommer ihåg det vid nästa träningstillfälle. Detsamma gäller också om jag känner någon form av smärta och bör vila eller ta det lugnare med en viss övning.
  • När man hela tiden kan se sina resultat så kan man se till att man inte fastnar i träningsrutiner som inte ger något och man kan hela tiden förbättra sina resultat.
Min träningsdagbok

Min träningsdagbok

Den träningsdagbok som jag använt sedan 2006 är Fitnessförlagets Träningsdagbok. I träningsdagboken fyller du i bl a datum, veckodag, tidpunkt, din vikt, varaktighet, vilka övningar du utför och hur många repetitioner och vikter du använder. Du kan också fylla i andra aktiviteter som t ex löpning, dans, stretching, puls, sömn, vecka, sträcka, hastighet, nedvarvningsaktivitet och övriga kommenterar mm.

Så kanske fungerar en träningsdagbok lika bra för dig för att förbättra dina resultat. Du kan köpa Fitnessförlagets Träningsdagbok i en välsorterad bokhandeln eller på nätet här:

Fitnessförlagets Träningsdagbok

Här hittar du även mer information om var du kan…
köpa träningskläder
köpa kosttillskott
köpa träningsredskap, träningsutrustning och andra träningstillbehör

Meny