Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Träna Muay thai utomlands

En av mina vänner åkte till Thailand för att träna Muay thai i tre månader förra året. Något som jag själv skulle vilja göra. ett av mina stora problem är att jag så rädd om min näsa. Jag har aldrig brutit den och tycker att den är så rak och fin. Min rädsla för att få en sned näsa stoppar mig alltså. Egentligen skulle jag nog behöva få den bruten någon gång så att jag vågar ta mig upp och boxas, kickboxa eller muay thai. Vet inte varför jag är så rädd för dessa sporter, när jag tränade Kung Fu klarade jag mig bra.

Så en dag, när jag har mindre studier, när jag gjort mitt företag mer mobilt än idag ska jag kanske våga ta mig till Thailand för att träna Muay thai utomlands. Så länge det är billigt att bo i landet kan det kanske vara värt att bo där ett tag, spara en hel del pengar samtidigt som man tränar.

Kollade sajten ovan som jag länkade till och det verkade inte kosta mer än 2500 kr/månad för både boende och träning.

Meny