Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Tankar om vikt

I början av år 2007 vägde jag ca 67 kg. Jag satta då upp målet att nå vikten 70 kg, genom att öka i muskelmassa, innan år 2008.
Detta mysslyckade jag dock med p g a två skäl:

1. Mitt företag utvecklades i rask takt som gjorde att jag inte hann med träningen.
2. I Augusti flyttade jag företaget från hemmet till en lokal i centrala Åstorp. Detta medförde en hel del extra arbetstid utöver all den tid jag redan lade på företaget. Jag hann inte äta ordentlig, hann inte med att träna, samt rörde jag mig mer. Dessa tre saker orsakade att jag "rasade i vikt till ca 62 kg. Ett ras på ca 5 kg som tog ca 1 månad. Som tur var var det enbart det lilla fett jag hade som försvann och ingen muskelmassa. 🙂

Nu har jag som sagt gjort en del förändringar i mina arbetstider och hinner återigen med att att träna. Mitt viktmål är först och främst att nå 67 kg och därefter nå 70 kg.

Meny