Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Styrketräna hemma - Delaviermetoden: En anatomisk guide - Ny bok från Frédéric Delavier

Frédéric Delavier som bland annat tidigare släppt de populära styrketräningsböckerna Styrketräning : en anatomisk guide och Träning för henne : träna mage, rumpa, lår, rygg, med de detaljrika och uttömmande beskrivningarna av olika styrketräningsövningar släpper snart en ny bok på svenska. Boken heter Styrketräna hemma - Delaviermetoden: En anatomisk guide och handlar om hemträning, det vill säga effektiv styrketräning i hemmiljö med få redskap. Ett träningssätt som kan ge minst lika bra resultat som på gymmet. Den här boken är resultatet av mer än 15 års samarbete mellan Frédéric Delavier och medförfattaren Michael Gundill.

Styrketräna hemma - Delaviermetoden: En anatomisk guide

Styrketräna hemma - Delaviermetoden: En anatomisk guide

En riktigt bra bok om hemträning med bra bilder har jag saknat och troligen kommer denna bok att bli ett riktigt bra tillskott, precis som Frédéric Delavier övriga böcker, bland all annan styrketräningslitteratur.

Boken kommer ut ui augusti 2011 och går att förhandsboka här: Styrketräna hemma - Delaviermetoden: En anatomisk guide.

Meny