Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Stillsamt var det några dagar

Ja, då har det inte rapporterats mycket här på bloggen och inte har några fler träningsbilder och förklaringar publicetats de senaste dagarna. Känns som en evighet sedan jag tränade, men räknar man så var det bara fyra dagar sedan senaste träningen.

Stillheten på bloggen har dels berott på att kroppen signalerade att den behövde vila i slutet av förra veckan, samtidigt som jag hade en hel del att göra på företaget.
Just nu händer det mycket inom min bransch vilket innebär att en strategiskt lagd person, som jag ;-), börjar smida medan järnet är varmt. Jag lägger alltså upp planer för att befästa mig ytterligare på marknaden. Detta innebär dels att se över mina egna svagheter samt att analysera och ta till vara konkurrenternas svagheter.

Nu hamnade vi lite utanför ämnet träning, så jag fattar mig kort:
Företaget har tagit extra mycket tid och kommer att fortsätta ta extra mycket tid de närmsta veckorna.
Dock ska jag försöka undvika att det påverkar träningen.

Idag har jag i alla fall tränat och ett inlägg om dagens träning kommer inom kort.

[tags]Vila, Tid, Träning[/tags]

Meny