Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Skånes Craftwerk har skaffat hemsida

Mitt lokala favoritgym har nu skaffat en hemsida: Skånes Craftwerk

Skånes Craftwerk är en förening som bildades 1979 och drivs av engagerade medlemmar. Gymmet ligger i Åstorp på södra industriområdet, Bangatan (vet inte riktigt vilket gatunummer det är).
Detta är ett av få gym man kan få alldeles för sig själv i några timmar om man väljer rätt träningstider (eller att det bara är två till tre personer som tränar samtidigt).
När jag styrketränar är jag ändå inte speciellt social av mig, utan föredrar att sluta mig och helt inrikta mig på träningen. Är man ensam på gymmet slippar man dessutom att stå i kö till maskiner och man kan på ganska lagom lång tid på gymmet (ca 40 minuter), få till ett intensivt och givande träningspass - ingen som står i vägen och ingen som stör en med massa tomt prat. 😉

LITE BILDER FRÅN SKÅNES CRAFTWERK
Skånes Craftwerk logotyp/maskot som antagligen hängt med från början. Vi är grymma!:
Skånes Craftwerk - Loggan som antagligen hängt med från början

Meny