Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Professionell träningspartner (PTP)

PTP - Krångelfria träningspass

Jag kallar det professionell träningspartner, eller förkortat PTP. Det är ungefär som personlig tränare (PT). Det du får är en person som följer med dig och  tränar och ger dig tränings- och motiveringstips, eller så kan man se det som att du följer med träningspartnern på träningen. Till att börja med så gör du helt enkelt det PTPn gör, sedan utvecklas det därifrån.

Det är en korsning mellan ett gympass och ett gruppass, anpassat för den som bara behöver lite motivation för att komma igång.

Givetvis är det PTPns jobb att lyssna på dina behov och anpassa träningen efter detta, men framförallt ska PTPn var ditt samvete som håller igång dig på gymmet och i skogen.

Hur jag arbetar

Som PTP arbetar jag utifrån styrketräningsprogram som jag lagt upp åt mig själv (dessa kan dock anpassas).

Min filosofi är träning inte ska vara krångligt. Jag erbjuder därför dig att följa med mig på mina pass. Vinter, höst och vår tillbringas framförallt på gymmet (du får själv lösa gymkort).
På sommaren är det framförallt löpning som gäller, blandat med styrkepass utomhus.

Ett enkelt pass: Jag lägger upp ett träningspass åt mig själv. Du hänger på och gör det jag gör.

Avancerat pass: Efterhand som vi tränar upptäcker vi vad du gillar och vad du har för mål, och börjar anpassa träningspassen efter detta. Förhoppningsvis kommer vi så långt att du känner att du inte behöver mig längre som PTP.

Till grund ligger dock de passen jag lägger upp för mig själv.

Kort förklarat

1. Du köper ett gymkort där jag gymmar (eller hänger med till skogen).

2. Vi bestämmer hur många gånger i veckan du vill vara med på mina pass (mest för att jag ska kunna planera in tiderna).

3. Vi möts på gymmet eller i skogen och kör det pass jag lagt upp.

Pris

För att hänga på mig tar jag 90 kr/pass (om man vill betala varje gång, vill man köpa 10-kort eller halvårskort är även det möjligt till reducerat pris/pass - priset på detta är ännu inte satt.)
Jag erbjuder även ett "prova på"-kort för 150 kr som gäller för tre pass.

Obs: Du måste själv lösa gymkort där jag tränar (för närvarande Skånes Craftwerk i Åstorp). Det jag tar betalt för är att hjälpa till, förenkla och motivera.
Hänger du på när jag springer utomhus betalar du enbart för passet.

Kontakt

Du kan kommentera på bloggen, eller skicka ett mejl till ulf.liljankoski@lilon.se.

Företagsinformation: Lilon AB, orgnr: 556871-7721

Meny