Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Nytt test av träningsprogram

Just nu testar jag ett nytt träningsprogram, inget program som jag ska ta fram för någon annan utan denna gång handlar det helt enkelt om att se om ett gammalt styrketräningsprogram fungerar för mig.

Det allra viktigaste i dagarna är dock att hålla sig borta från Wordfeud som tagit för mycket tid och gjort mig stillasittande. Jag tycker inte ens att det spelet är kul och ända satt jag där för länge. Att röra på sig och undvika att sitta still är långt mycket bättre än några bantningsmetoder och måltidsersättning (inte för att jag behöver banta, men andra behöver det).

Glöm inte heller att inte sitta för mycket med datormusen, då man kan få karpaltunnelsyndrom vilket kan påverka din träning när handen domnar bort.

Nu ska jag dock ut och bära lite tunga stenskivor och se om träningsvärken låter mig jobba lite innan jag går till träningen. Naturlig träning sitter aldrig fel.

Meny