Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Naturlig träning & de senaste dagarnas bortavaro

Jag beklagar att inte skrivit något på bloggen under några dagar.
Anledningen till att det ännu inte skrivits några inlägg under denna vecka är att en hel del företagsrelaterade uppgifter hopat sig.
Den största anledningen är att jag fick hem ny lagerhyllor som skulle tvättat och sättas ihop - det var inte det lättaste då jag tidigare inte satt ihop några sådan hyllor tidigare. Även i lagret skulle det stuvas om vilket också tagit en hel del tid.

Jag kan dock meddela att jobbet med hyllorna och lagret varit hårt nog att ge mig träningsvärk, så även om jag inte varit på gymmet så har kroppen fått en ordentlig dos av träning.

Under morgondagen är jag dock tillbaka på gymmet och blogginläggen ska börja komma igen. Dock får jag förvarna om att lagret ännu inte är helt färdigt, så det kan hända att bloggen inte uppdateras lika frekvent de närmsta två veckorna - men sen lovar jag att det ska vara samma fart här som i början 🙂

Meny