Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Kosttillskott

Idag fick jag frågan vilka kosttillskott jag använder när jag tränar. Mitt svar på den frågan var helt enkelt att jag inte tar några kosttillskott. Jag rekommenderar att man äter det ens mamma och pappa bjuder på. Då brukar det bli bra. Gå hem och hälsa på dina föräldrar ofta så ska du se att det fungerar i de flesta fall. Du får en allsidig kost, samtidigt som dina föräldrar blir glada för att du kommer och hälsar på. Du slipper också laga maten själv och du sparar en massa pengar när du inte köper kosttillskotten.

Min vän som frågade gav nästan upp träningen bara för att han inte hade råd med att köpa tillskott. Då har det gått för långt. Träningen är viktig och fungerar ändå. Ät nyttigt!

Om Omega 3 räknas som kosttillskott har jag givetvis tagit det, men inte för tränings skull. Det var bara under en tid då jag åt för lite fisk. Numera äter jag dock fisk i stora mängder. Det är godare med fisk och jag sparar pengar.

Meny