Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Frédéric Delavier - Böcker om styrketräning

Frédéric Delaviers böcker om styrketräning är några av de bästa styketräningsböckerna på marknaden.
Delavier har tidigare varit chefredaktör för den franska styrketräningtidningen Powermag och har även skrivit för tyska Men's Health.
Han besitter stora kunskaper om den mänskliga anatomin då han studerat fem år vid den prestigefyllda skolan för anatomi och morfologi, Ecole des Beaux i Paris. Delavier har även studerat dissektion under tre år vid Paris Faculté de Medicine.
Han har vunnit franska styrkelyftsmästerskapen och håller numera föreläsningar i hela världen samt skriver stryketräningsböcker.

Styrketräningsböckerna är fyllda med väldigt detaljerade beskrivningar i både bild och text för att göra det lätta att förstå hur olika övningar ska utföras. Samt beskriver han hur anatomin i människans kropp fungerar och varför man tränar på ett visst sätt, samt hur man undviker skador.

 Styrketräning : en anatomisk guideStyrketräna hemma
Bild:Styrketräning : en anatomisk guide av Frédéric DelavierStyrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide av Frédéric Delavier & Michael Gundill
Pris:ca 200-300 krca 200-300 kr
Köp:Adlibris | Bokia | Bokus | GymgrossistenAdlibris | Bokia | Bokus
Beskrivning:Den första upplagan av Styrketräning - en anatomisk guide blev en internationell succé och sålde i flera miljoner exemplar världen över. Enbart i Sverige sålde den i 40 000 exemplar, vilket gör den till en av de största böckerna om styrketräning.

Frédéric Delaviers bästsäljande bok är en anatomisk guide till 110 styrketräningsövningar. Den innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.

I denna uppdaterade upplaga finns inte bara nya övningar och illustrationer utan även detaljerade anatomiska analyser av tränings- och belastningsskador samt information om hur man ska göra för att förebygga dessa.

Frédéric Delavier har en exceptionell kunskap om den mänskliga anatomin, vilken han har skaffat sig genom fem års studier vid den prestigefyllda skolan för anatomi och morfologi, Ecole de Beaux Arts, i Paris. Han har dessutom studerat dissektion under tre år vid Paris Faculté de Médicine. Frédéric är redaktör för Le Monde du Muscle och medverkar i ett antal tidningar världen över.
Den mest effektiva metoden för att snabbt bygga styrka, kraft och muskler

Nu kommer nästa bok av Frédéric Delavier - Europas främste träningsexpert. Föregångaren, Styrketräning - en anatomisk guide, har sålt i över 2 miljoner exemplar (50 000 bara i Sverige), och är därmed världens ledande bok inom styrketräning.
Denna gång handlar det om hemträning, det vill säga effektiv styrketräning i hemmiljö med få redskap. Ett träningssätt som kan ge minst lika bra resultat som på gymmet. Den här boken är resultatet av mer än 15 års samarbete mellan Frédéric Delavier och medförfattaren Michael Gundill.
Styrketräna hemma - Delaverimetoden är en anatomisk guide till över 200 styrketräningsövningar, vilka presenteras ingående och kompletteras med detaljerade anatomiska illustrationer som ger större förståelse för övningarna och vilka muskelgrupper de aktiverar.
Här finns alla de bästa - mest effektiva - grundövningarna för hemträning, varianter så att du kan anpassa efter ditt mål och din idrottsgren samt texter om hur och varför varje specifik övning påverkar dig och dina muskler.
Boken riktar sig till både nybörjare och mer avancerade tränande, men kan även vara intressant för den som vill få en större förståelse för träningsanatomin. Över 200 övningar Mer än 50 träningsprogram För utövare i mer än 30 idrottsgrenar
Pris:ca 200-300 krca 200-300 kr
Köp:Adlibris | Bokia | Bokus | GymgrossistenAdlibris | Bokia | Bokus

Meny