Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Komma igång med Styrketränad.se igen

Jaha, då ska jag se om jag lyckas komma igång med den här bloggen igen. Döm inte min träning efter bloggen, för jag har faktiskt tränat även om det inte hänt något på Styrketränad.se.

Sedan sist jag uppdaterade min träning, så har jag lagt om mitt träningsschema, och fått resultat som jag är nöjd med.
Löpningen har jag också kommit igång med, men jag har varit dålig på att anteckna denna träning i träningskalender, men ska försöka få med de rundor jag sprungit.

Utvecklingen både estetiskt, styrkemässigt och viktmässigt är jag ganska nöjd.
Visst kunde jag ha presterat bättre och tränat mer sedan jag startade bloggen, men jag tror att jag är på väg i rätt riktning. Bloggen är ju som sagt också ett sätt för mig att motivera mig till att träna samt hålla koll på min träning.

Några nya kroppsbilder sedan starten har det ännu inte blivit, men det får jag väl ta och ordna snart.

Kroppsvikten som jag pratade om i två tidigare inlägg (Kost och träning & Tankar om vikt) har ökat något mer än jag förutspådde utifrån tidigare erfarenhet (1,5-2 kg muskler/år). Sedan februari 2008 har jag gått upp 5,5 kg, från 64 kg till 69,5 kg. Här kan vi nog räkna bort något kg som beror på vätska och lite grand underhudsfett).
Tråkigt nog börjar jag växa ifrån en del t-tröjor och den ena skjortan jag sydde in förra året börjar bli lite trång.

Nu ska jag dock ge mig iväg och träna, och sedan får jag återgå till att sätta mig här och uppdatera bloggen.

Meny