Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Komma igång igen efter sommaren

Då har sommaren och en del av hösten passerat. Sommaren bestod inte så mycket styrketräning, utan framförallt av löpning. Oktober månad var det tyvärr svårt att komma igång då jag samtidigt hade en mycket stressig företagsflytt att sköta, men nu är det över.

Sedan jag kom igång med min träning i år så har jag lyckats öka en hel del vikter när det gäller styrketräning, samt har jag även gått upp i vikt från ca 64,5 kg till ca 67,0 kg och jag kommer att satsa på att gå upp ytterligare.
Jag känner också att jag blivit starkare när jag tränar och kommer att fortsätta öka vikterna så fort uppvärmningsperioden är avslutad.

Mitt mål i Uppdrag armhävning kommer jag nog tyvärr inte klara, men kommer ändå att fortsätta att satsa på att klara av 200 st armhävningar på raken innan årets slut. Jag får erkänna att jag slarvat mycket med detta de senaste månaderna.

Inom kort kommer jag även att fortsätta att uppdatera beskrivningarna på olika styrketräningsövningar .

Meny