Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Kettlebells

Ända sedan jag läste boken The Naked Warrior  av Pavel Tsatsouline har jag varit intresserad av kettlebells.

Kettlebells är en vikt med en speciell utformning och kring redskapet har man utvecklat flera olika träningsprogram, samt har det blivit alltmer populärt att anordna träningspass där kettlebells är det centrala redskapet.

Själv tycker jag att de är väldigt lätta att använda när man gör enbensknäböj och det är framför allt då jag använder dem. Finns det inga kettlebells på gymmet så brukar jag dock använda vanliga hantlar.

Kettlebells

Kettlebells

Nu är jag dock i farten och tänkte införskaffa egna kettlebells till nästa sommar så att jag kanske kan anordna lite träning för vänner och bekanta. Tvinga dem att röra på sig. Blir det populärt kanske jag till och med startar ett litet företag inom hälsa och träning.

Så i julklapp önskar jag mig kettlebells. Detta kan man bland annat hitta hos Gymkompaniet: Kettlebells. De som jag tänkt börja med är ett par  Jordan Neopren Kettlebell, men egentligen kvittar det, bara det är i like olika vikter.

Meny