Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Introduktion: Styrketränad

Idag tog jag tag i träningen igen. Företaget har tagit alldeles för mycket tid de senaste månaderna och i förra veckan bestämde jag mig för att lägga upp arbetstiderna annorlunda och ta tag i alla de saker jag älskar att göra.

Fysisk träning är en av dessa saker som fyller mitt liv med glädje och det är något jag inte vill vara utan. Träningen har varit en del av mitt liv sedan 11-12-års åldern och aktiviteterna har skiftat. En aktivitet som alltid varit en del och som ännu är min favoritträning är att springa i olika former och sedan 16-år åldern har även styrketräning och fitness varit en del av min vardag.

Som sagt så har de senaste månaderna varit allt för uppfyllda av arbeta och jag har inte hunnit träna alls. Det senaste 1,5 året har jag åtskilliga gånger försökt komma igång, men misslyckats. Med hjälp av denna blogg tänkte jag dock försöka få igång mig själv igen och åter känna mig hel.

Här kommer jag att anteckna hur min träning utvecklas och se om mina mål uppfylls. Även mina tankar kring träning kommer att publiceras. Det kommer antagligen även bli en del historier om min tidigare träning.

Träningen börjar idag 4 februari 2008.

Meny