Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Hitta kiropraktor i Sverige

En del känner till att jag är diplomerad massör och vill bli masserade antingen för att få bort med besvär, oftast i nacke, axlar eller rygg. Tyvärr har jag inte alltid tid att massera d jag har fullt upp med företagandet och studier så jag får ofta skicka mina vänner till någon annan.

I vissa fall får jag frågor gällande kiropraktik, om jag kan det, eller om jag känner till någon som jobbar som kiropraktor. Tyvärr har jag ingen i min bekantskapskrets som håller på med kiropraktik och vet inte vem jag ska rekommendera. Nu har jag dock blivit tipsad om en sida som listar kiropraktiker i Sverige med akademiskt och internationellt erkänd examen och godkända av ECCE. Sidan tillhör riksorganisationen LKR som står för Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation.
På sidan kan man söka och hitta en kiropraktor som är medlem i LKR genom att söka på sin ort eller närliggande orter. Så behöver du hitta en kiropraktor rekommenderar jag LKRs sida för att hitta kiropraktor.

Ulf Liljankoski - Diplomerad massör.

Ulf Liljankoski - Diplomerad massör.

Du kan också leta efter en kiropraktor genom att välja i menyn för olika delar av landet och se vilka orter som är listade i ditt län och hur många registrerade medlemmar LKR har på olika orter.

Hädanefter kommer jag i alla fall rekommendera sidan för mina vänner de gånger de är i behov av en kiropraktor. Behöver ni massage så är ni fortfarande välkomna att höra av er till mig så hjälper jag gärna till i mån av tid. Just nu gör jag det gratis mest för att hålla igång kunskapen.

Meny