Fristående slagsäck

by Ulf Liljankoski on 16 april, 2009

Köp stående slagsäck hos Sporttema

I börja av året (2009) införskaffade jag en slagsäck. Då jag bor i lägenhet och inte har någon plats eller möjlighet att hänga upp min gamla slagsäck, så köpte jag en fristående slagsäck.

I min jakt på just en fristående sådan så hitta de jag faktiskt en billig på ett av mina vanliga inköpsställen av träningsredskap: Sporttema.

Slagsäck, boxningssäck, boxsäck, stående

Stående slagsäck/boxsäck

De hade (och har fortfarande) en kampanj på sitt nya sortiment slagsäckar av märket Workhouse (vet ej om det är en riktig kampanj eller bara ett rent försäljningsknep, för kampanjen verkar ha varat i minst ett halvår vid det här laget).

Köp stående slagsäck hos Sporttema

Normalt kostar denna typ av fristående slagsäck från andra tillverkare ca 4000 kr. Priset hos Träningsspecialisten är under kampanjen 1950 kr och fraktkostnad om 499 kr tillkommer om du inte hämtar den i Sollentuna (sedan tillkom en mindre kostnad för sand som jag fyllde foten med – man kunde även använda vatten, men skulle det bli en läcka vill jag inte ha 120 liter vatten i lägenheten).

Kvalitén på slagsäcken har jag inte mycket att säga om då jag inte har något att jämföra med, men den har i alla fall klarat 4 månader av hemmaträning, så jag är nöjd med köpet.

Du hittar fristående slagsäckar hos Sporttema.

{ 1 comment… read it below or add one }

Rick maj 12, 2009 kl. 16:29

Den där modellen har jag aldrig sett, har själv funderat på hur man skulle lösa det där med att han en sandsäck hemma.

Vill gärna undvika att fästa den i taket, denna lösningen skulle ju kunna vara ett alternativ.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: