Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Formen idag - Bild

Jag publicerar väldigt sällan bilder här på bloggen känner jag och tänkte försöka göra det oftare. Idag bjuder jag på en jämförelsebild. De två bilderna till vänster, i bilden nedan) är bilder som jag hittat på vänners kylskåp och väggar och till höger ser ni mig. Min plan är att byta ut deras bilder till bilder på mig. 😀

Så mina kära vänner, snart är det dags att byta ut bilderna som pryder era kylskåp och väggar (Linn har i alla fall lovat ;p ). Alla mina vänner ska få en bild på MIG! Ska bara få till den rätta posen...

Det här är vad jag kallar för riktig kroppskonst och det är en konstform som jag föredrar framför tatueringar, piercingar etc (har inget sådant på min kropp) - Den "naturligt" skulpterade kroppen. Givetvis anser jag att man ska ägna sig åt den konstform man själv föredrar och har inget emot större kroppar, tatueringar eller piercingar mm.

Vem vill inte ha mig (längst till höger) på kylskåpet?

Vem vill inte ha mig (längst till höger) på kylskåpet?

Meny