Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Cykla som träning

När jag blev klar med mitt körkort 1998 bestämde jag att jag inte skulle bli beroende och ta bilen så fort jag skulle ta mig någonstans.  Detta har jag alltid hållit fast vid och det är väldigt sällan jag tar bilen någonstans, det första jag tänker på är att gå, sedan cykla och sedan kollektivtrafik. Bilen har blivit det allra sista alternativet.

Som företagare inom e-handel kan blir det dock en hel del brev och paket som ska lämnas in emellanåt och många gånger har bilen blivit räddningen. I somras valde jag dock att investera i tillbehör till min cykel, bland annat köpte jag väskor där jag kunde förvara alla brev när jag cyklade upp till lokala postombudet, samt planerar jag investera i en cykelvagn för att i framtiden kunna transportera större paket. Något som kändes naturligt när jag bestämt mig för att använda cykeln i företaget var även att satsa mer på säkerheten, så det blev även en inventering i bättre ljus, ringklocka, hjälm mm.

Letar med efter bra delar och cykeltillbehör rekommendera jag www.bikester.se.

Fördelarna med att cyklar är den naturliga motionen, det är billigare än bensin och bilreparationer och givetvis är det naturvänligare.

Så mitt tips är att tänka mer på sin cykel, det finns mycket du kan göra för att få större användning av den och även få mer naturlig motion.

Meny