Styrketräning : en anatomisk guide
Styrketräning : en anatomisk guide
Innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras.
Köp boken här.
Styrka, funktion & skönhet & The absurd pursuit of aesthetic harmony - En blogg om träning, styrketräning, fitness och utseende.

Aktivitetsarmband - Vilket rekommenderas?

Något jag skulle vilja investera i är ett aktivitetsarmband. Saken är dock den att jag inte hittat någon sådant armband som tilltalat mig, samtidigt som det fungerar till min iPhone. den enda jag hittat som någorlunda tilltalar mig är FitBit Flex, som jag hittade på hittajulklappar.se när jag sökte efter julklappar. Dock skulle jag även vilja ha funktioner som mäter sociala aktiviteter, och då verkar det vara Sony SmartBand Talk SWR30 som gäller. Men den verkar inte passa till iPhone. samt påpekade en vän att han aldrig hade köpt den, men att han absolut tycker att det är en kul grej som han använder på grund av att han fick den som gratis tillbehör när han köpte en ny telefon. Så den investerar jag inte i på grund av de skälen - inte värt pengarna samt att den inte fungerar till min iPhone.

Är det dock någon som har testat några bra armband, och kanske till och med kan berätta om hur FitBit Flex fungerar (är du nöjd med den, vad klarar den av, vad saknar den? - Ja, jag har läst produktbeskrivningen, men den är inte tillräckligt uttömmande 😉 )?

Själv är jag något kritisk till dessa prylar, då jag tror att de behöver lite mer tid på sig att utvecklas. Och ja, jag vet även att det där med att mäta sociala aktiviteter mer blir en kul grej, men som sociolog är jag intresserad av att titta på tidsanvändning av vardagen. Skulle jag råka få ett aktivitetsarmband i julklapp, födelsedagspresent, eller råka köpa ett, så utlovar jag en recension.

 

Meny